Program do zarzadzania urzadzeniami bluetooth

System POS to pomysł gastronomiczny do zarządzania każdego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe zaś tym podobne.

Dla lekkich i bogatszych lokali POS znacznie dużo sprawdza się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy także długich sieci gastronomicznych. To istotne narzędzie, przystosowane do publikacji na pewnej liczbie stanowisk POS. Projekt w przyjemny sposób usprawni zarządzanie na danych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą opiekę nad każdym odcinkiem działalności w pokoju. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność pracowników w kuchni natomiast na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgoda z własnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma narzędziami a systemami, które usprawnią życie każdego lokalu. Tworzenie na określonym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych lub same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wchodzą na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Prosty i prosty sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wpływając na stok kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgoda z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacji o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, umowy i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt długim czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w miejscu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.