Ekran dotykowy 40 cali

GASTRO POS jest programem, który pozwala na dużą i intuicyjną sprzedaż, stworzoną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak daleko przystępny sposób na rynku gastronomicznym zajmuje się dużym uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa pomaga w roli kelnerom również tymże tymże ułatwia szkolenie nowych ludzi.

Dzięki bardzo łatwej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje drogich i długotrwałych szkoleń, i niezwykle niska forma użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, związana z dużą gamą funkcji, bardzo dużo sprawdzi się w nie jedynie w niewielkim, pojedynczym lokalu, lecz dodatkowo w sieci gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo pracom i modułom GASTRO POS stanowi bardzo elastycznym systemem, jaki weźmiemy na targu. W relacje od profilu lokalu, czy jest wtedy bar, pub, a nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najgodniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych ludzi do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring również jego czasu pracy kiedy i efektu jaki tworzy. W relacji od miejsca, można jeszcze ustalić widok opcji tak, żeby stanowił on dostosowany do uprawnień danej osoby, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, pracodawca ma dojazd do całych możliwości. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty domu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia i obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do samodzielnych potrzeb; kontrola rachunków i zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w wszystkim momencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgoda z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgodność z planami hotelowymi i narzędziami do ćwiczeń specjalnych.