Pos graduacao gastronomia manaus

Pos gastro to oprogramowanie stworzone specjalnie na potrzeby gastronomii. Jest cenną, a zarazem lepszą, alternatywą dla tradycyjnej kasy fiskalnej. Oprogramowanie umożliwia tworzenie graficznej prezentacji menu sprzedaży lokalu gastronomicznego, sprzedaż na rachunkach otwartych, rachunki fiskalne i niefiskalne, rezerwację stolików oraz wystawianie faktur VAT.
Pos gastro jest naturalny w obsłudze. Użytkownik ma szansa wyświetlenia sprzedanych potraw w ruchu dnia, z harmonogramem na zupy i dania mięsne włącznie. Program jest także uproszczenie. Mianowicie, dzięki zastosowanemu podziałowi posiłków sprzedanych i należących do odpowiedniej grupy, nie potrzebuje on mienia kodów PLU, jak w starej kasie fiskalne. Nazwy towarów grane są na ekranie posiadanego urządzenia.
Program pos gastro stworzono specjalnie pod ekrany dotykowe i terminale POS. Myśląc o zakupie programu, należy zauważyć, że licencja przydzielona jest na jakieś stanowisko pracy.
Gastro pos jest wiele dobrych funkcji. Użytkownik ma szansę łącznia lub dzielenia rachunku w pozycjach, kiedy klienci odpowiadają za samych siebie. Jest też opcja otwierania rachunków na wynos, z dostawą lub bez, i stały podgląd bieżącego rachunku. Ciekawym wyjściem jest funkcja bycia towarów typu zestaw, możliwość łączenia dowolnej ilości stanowisk sprzedaży czy rejestracja czasu pracy personelu.
Gastro pos poprzez system audiowizualny zezwala na danie automatycznej danych do kuchni – zamówienia ekspresowo pojawiają się na monitorze w kuchni.
Ciekawą funkcją jest dodatkowo tak zwane elastyczne kształtowanie cen. Odpowiedzialne są cztery poziomy cen, które zależną do dni tygodnia i pory dnia. Zamieszczone informacje ważna z łatwością modyfikować, informując obsługę kuchni o zmianach czy dodatkach w menu. Program współpracuje z planami hotelowymi i profesjonalnymi urządzeniami. Obsługuje inne formy płatności, takie jak; gotówkę, karty płatnicze, czeki czy bony.
Program warty uwagi, nie wyłącznie ze względu na cenę, jednak przede wszystkim wygodę użytkowania.